Wafels en Vlaaien 23/11/2019

Beste sportievelingen,

De dagen worden al een beetje korter en de temperaturen beginnen stilaan te zakken. Het najaar is ingezet en dat gaat bij de turnkring traditiegetrouw gepaard met onze overheerlijke wafels & vlaaien, dit jaar op zaterdag 23 november 2019. Met de opbrengst kunnen we ons materiaal onderhouden en zeker ook nieuw turn- en speelmateriaal aankopen. Uw hulp is dus zeker welkom, want onze turners en turnsters verdienen een goede omkadering.

Smullen maar!
wafel

Onze wafels worden verkocht per doos voor slechts € 5,00. Hierbij heeft u de keuze uit zachte wafels of hardere galetten, beide met of zonder chocolade.
Verder zijn er ook zachte wafels met Frangipane en Carré-confituur.

vlaai

Voor onze vlaaien heeft u keuze uit een ruim assortiment smaken: rijst, pruimen, krieken, abrikozen, appel, nougatine of smurfenvlaai (abrikozen en witte chocoladeschilfers) voor € 7,50 per stuk.

Bestellen

Bestellen kan bij voorkeur online via onderstaand bestelformulier. Betaling gebeurt dan via overschrijving op rekeningnummer BE43 9730 7195 1301.

Bestelformulier wafels & vlaaien

U kan uw keuze ook doorgeven via het papieren formulier dat u hier kan downloaden en printen. Gelieve dit dan volledig ingevuld en met gepast geld in een enveloppe af te geven aan de leiding. Graag zeker ook uw e-mailadres en telefoonnummer op het bestelformulier invullen zodat wij u kunnen bereiken, indien nodig.

Afhalen

Voor een vlot verloop vragen wij om uw wafels en vlaaien zelf af te halen op zaterdag 23 november 2019. U kan daarvoor terecht in de turnzaal (Lange Van Bloerstraat 90) tussen 9u00 en 11u00.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij de leiding of via wafels@turnkringswa.be

Wij danken u alvast voor uw steun.

Smakelijk! - Team SWA -